Te vaak willen mensen verteld worden hoe ze hun eigen ding moeten doen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in meer weten over hoe te testen en een computer u altijd lezen de info in onze blog. We zijn verliefd op alle dingen tech en zijn voor een lange tijd. We houden van computers en hebben veel getest en kunnen instaan voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van vele merken. Onze lezers kunnen ook weten dat we vaak worden gevraagd om andere bedrijven computercomponenten te testen en dit te doen in het veld. Wij doen dit graag en zijn in staat om u te voorzien van de resultaten van dergelijke testen.

We werken altijd de post als we gaan, als je iets verkeerd of een vraag die moet beantwoorden, laat het ons weten en we zullen ons best doen om het opgelost. We bieden ook een gratis verzendoptie en we hebben zelfs een Amazon affiliate programma dus als je een product koopt via onze blog verdien je een beetje geld zonder kosten voor jou.

We zijn blijven verbeteren en groeien elk jaar. Ik wil graag zeggen hoe trots ik ben om deel uit te maken van een bedrijf dat een verschil maakt in de manier waarop mensen producten consumeren en begrijpen, door nieuwe en innovatieve producten en ervaringen te creëren.

Een paar dingen die ik niet kan ontkennen dat ik niet verwacht te zien in het lab: Dit is een geweldige set van tools! Ik kan niet wachten om wat dingen te proberen die we gemaakt hebben. Een ander ding dat we vonden tijdens ons onderzoek dat zorgt voor een geweldige plek om te beginnen is een lijst van de ingrediënten, en wat ze doen. (Ik kan niet wachten om te zien wat we zullen maken!) Zoals u wellicht weet, is er een ongelooflijke hoeveelheid onderzoek dat gaat naar producten. Dus hebben we besloten om onze labs nog interessanter en interactiever te maken. We hebben een speciale pagina voor onze beoordelingen, een community voor onze vragen en feedback, en een lijst met handige links (als je hulp nodig hebt, raak me gewoon op!).

U zien waarom we dit beleid voeren, en nog belangrijker hoe we dat moeten doen. We willen graag uw hulp hebben. Zo werkt het: Wanneer je een recensie schrijft of een reactie plaatst over een nieuw product dat je koopt, gebruiken we de informatie in de reactie of post om contact met je op te nemen om te zien of we een betere deal kunnen sluiten. Als je akkoord gaat, brengen we je in contact met iemand die we vertrouwen die je zal helpen met een soortgelijk probleem. Zodra we contact met u opnemen, vinden we een betere prijs, en u zult de eerste zijn om het te weten. We nemen contact met u op zodra het aanbod is gesloten.

Hoe schrijf je een review We doen dit om je eerlijke informatie te geven. We vragen onze gebruikers om een reactie achter te laten over het product of de dienst die u gebruikt. We vragen u het product te gebruiken, niet alleen over te praten.