Affiliate Links zijn onderdeel van ons Content & Advertising Policy zoals uitgelegd in onze Algemene Voorwaarden. Affiliate links hebben geen invloed en worden alleen gebruikt om u te helpen aankopen te doen. Houd er rekening mee dat als u op een affiliate link klikt, wij een vergoeding kunnen ontvangen.

Kopers zijn verantwoordelijk voor eventuele verzendkosten voor de producten die ze bij ons kopen. Houd er rekening mee dat verzendkosten voor internationale bestellingen maximaal 50% kunnen bedragen. De items die je hieronder ziet zijn de meest populaire items in de "The Big List of Cheap PC Gaming PC Games". We hebben ook veel nieuwe en populaire en gratis games en mods toegevoegd! Wij zijn van mening dat deze lijst moet worden gebruikt als referentie, niet een complete gids over hoe je het meeste uit je game aankopen te krijgen.

Affiliate links kunnen een stuk goedkoper dan direct marketing als gevolg van de enorme hoeveelheid verkeer die zij ontvangen. Hoe meer verkeer u ontvangt, hoe goedkoper de affiliate commissies. Ik heb gezien dat deze sites nemen in tienduizenden dollars per maand. In sommige gevallen zijn deze sites in staat om meer inkomsten te krijgen door betaalde advertenties op hun sites te plaatsen. Dit is een enorme hoeveelheid geld die een kleine startup moet uitgeven om zoveel mogelijk verkeer aan te trekken. Ik kan u vertellen dat als u een klein bedrijf bent dat meer verkeer aan uw website wil krijgen, een groot filiaalprogramma een goede optie is om het verkeer te krijgen u nodig hebt. Ze betalen je ook veel geld. Een paar maanden geleden heb ik een interview met een dergelijke affiliate site. Ik vroeg hen een paar vragen over hun affiliate business, en ze gaven me de kans om te gaan op hun site en hen nog wat meer vragen. Ik vond het echt leuk, en ik besloot om de kans om het zelf te doen, en geef het een schot.