Mijn Ebook, die heet, "Complete PC, met een heleboel geweldige tips, trucs en trucs om uw pc beter draaien, is beschikbaar voor een zeer redelijke prijs in mijn winkel en zal u helpen om te leren hoe dat te doen. Voor degenen die zich niet kunnen veroorloven die prijs, maak je geen zorgen over uw pc meer, want ik heb veel gratis tips, trucs en trucs voor. Ik zou iedereen aanraden om het gratis te bekijken.

"Complete PC", is het eerste e-book dat ik heb geschreven op deze blog. Ik heb verschillende e-books gepubliceerd, zoals "Hoe installeer je een nieuw systeem", "Hoe de harde schijf te veranderen met de MBR (Master Boot Record)", "Hoe Ubuntu te installeren op een Windows-machine", "Hoe op te starten vanaf een USB-station met behulp van een EFI Boot Manager", "Hoe een virtuele machine te gebruiken als een opstartbare schijf". "Complete PC" is een e-book dat ik graag met jullie allemaal delen.

Mijn vader vertelde me altijd dat geen enkele vrouw perfect is, maar ik denk dat ik hem niet echt meer ken. Mijn moeder komt uit Nigeria. Mijn stiefmoeder komt uit Maleisiƫ. Ik heb een broer (mijn oudere broer) en twee zussen. Mijn zus (ik) is de beste persoon ter wereld. Dus als ik in staat ben om goed te doen in iets, zal ik mijn best doen. Dit ben ik vandaag.

Vandaag heb ik gewerkt met mijn moeder in deze winkel genaamd The Little Girl en ik heb het dragen van haar schoenen, sokken en een paar sandalen, want ik wil mijn moeder gelukkig te maken. Vandaag is de eerste dag dat ik haar ontmoette. Ik was zo opgewonden omdat ik dit al bijna zes jaar doe. Ik hou ervan om het met mijn zus te doen omdat ze me kan begrijpen, mijn zus is de beste in de wereld.

Ik heb veel ervaring omdat ik een computer ingenieur en ik heb gewerkt in software bedrijven. Ik schrijf ook over een heleboel dingen en ik denk, dat ik er echt goed in ben.

Ik geloof echt dat er vele manieren om een pc te verbeteren.

Sommige zijn zeer eenvoudig, sommige zijn hard. Ik wil graag een systeem dat mensen in staat stelt om zo veel uit hun pc als ze kunnen. Ik denk dat je een geweldige ervaring op uw computer en dat is het doel van de blog, niet om geld te verdienen. Ik denk dat mensen moeten veel tijd investeren in hun PC. Je moet er niet aan denken omdat je een mooi, schoon systeem wilt hebben. Als u uw pc moet repareren, wacht dan niet alleen op de reparatiewerkplaats. Het is een goed idee om een reparatie service rond uw omgeving die je kent en vertrouwen. U gebruik maken van een van de reparatie handleidingen.